Λευκορωσία - Λουκασένκο: Ο Ζελένσκι έχει μεγάλη σύγκρουση με τον στρατό του

Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι διανύει περίοδο σκληρής αντιπαράθεσης με τον στρατό, δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της ΚΑΚ στο Μινσκ, αναφέρει το Sputnik Belarus.

"Υπάρχει μια πολύ σκληρή σύγκρουση μεταξύ του προέδρου Ζελένσκι και του στρατού", δήλωσε ο Λουκασένκο.

Η θέση που μοιράζονται οι Ουκρανοί στρατιωτικοί είναι "κάπως διαφορετική, για να το θέσω ήπια", από τις απόψεις των πολιτικών και του Ζελένσκι, δήλωσε ο Λουκασένκο. Ο Ουκρανός πρόεδρος το καταλαβαίνει αυτό πολύ καλά - μπορεί κανείς να το δει αυτό στις αλλαγές προσωπικού που λαμβάνουν χώρα στο μπλοκ ασφαλείας, πιστεύει ο Λευκορώσος ηγέτης.

Ταυτόχρονα, "οι περισσότεροι επαγγελματίες στρατιωτικοί" πιστεύουν πως ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει. Ως εκ τούτου, η ρωσική πλευρά θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον ουκρανικό στρατό σε πρώτη φάση, πιστεύει ο Λουκασένκο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail