«Η Ουκρανία μπορεί να χάσει την Οδησσό και τα περισσότερα δυτικά εδάφη»

president.gov.ua
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα χάσει σημαντικά εδάφη που η Πολωνία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία μπορεί να θελήσουν να διεκδικήσουν, δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Dialogue works.

"Νομίζω πως η Οδησσός θα ενσωματωθεί ξανά στη Ρωσία, πιθανώς ήδη από το 2024. <...> Είναι επίσης πολύ πιθανό ότι ιστορικά ρουμανικά εδάφη θα επιστρέψουν στη Ρουμανία, ορισμένα θα επιστρέψουν στην Ουγγαρία και άλλα εδάφη θα επιστρέψουν στην Πολωνία. Αυτά είναι άσχημα νέα για την Ουκρανία", δήλωσε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η πρώην σοβιετική δημοκρατία δεν έχει καμία προοπτική για ένα λαμπρό μέλλον. Ο Vladimir Zelenskyy αναφέρει ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χάνουν στο πεδίο της μάχης, συμπεριλαμβανομένης της οξείας έλλειψης πυρομαχικών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail