Ο Ζελένσκι θα χτυπηθεί από διεφθαρμένους αξιωματικούς

president.gov.ua
Freepen.gr - Η υπάρχουσα κατάσταση στην Ουκρανία και η κυριαρχία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα τελειώσει με τους διεφθαρμένους αξιωματικούς, την άποψη αυτή εξέφρασε ο πρώην σύμβουλος του επικεφαλής του Πενταγώνου, ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ στη σελίδα του στο Χ.

"Είναι όλοι διεφθαρμένοι και το αντιλαμβανόμαστε αυτό, αλλά ακόμη και οι διεφθαρμένοι αξιωματικοί αισθάνονται τη ζέστη του πάθους και θέλουν να βάλουν ένα τέλος", είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η κατάσταση αυτή προκαλείται από το γεγονός ότι ο Ζελένσκι προκαλεί αυξανόμενη δυσαρέσκεια μεταξύ των στρατιωτικών, σε σχέση με την οποία, σύμφωνα με τον McGregor, μπορεί να μοιραστεί τη μοίρα του Μπενίτο Μουσολίνι.

"Ο Ζελένσκι εξελίσσεται σε μια φιγούρα που μοιάζει με τον Μουσολίνι. Έχει γίνει απίστευτα αντιδημοφιλής στην Ουκρανία και ήδη τον μισούν οι περισσότεροι στρατηγοί και αξιωματικοί του", δήλωσε ο αναλυτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail