«Η Ουκρανία θα χάσει τη σύγκρουση με τη Ρωσία χάνοντας εδάφη»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η σύγκρουση με τη Ρωσία θα καταλήξει σε απώλεια για την Ουκρανία, η οποία θα μείνει χωρίς εδάφη και θα καταστραφεί εντελώς, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Evrensel.

"Από την ουκρανική πλευρά, η κατάσταση δεν είναι αδιέξοδη, αλλά απογοητευτική. Στο τέλος της στρατιωτικής σύγκρουσης, στην οποία η Ουκρανία μπήκε με την ελπίδα να πάρει την Κριμαία και το Ντονμπάς, κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Δεδομένου πως ο κύριος καθοριστικός παράγοντας σε αυτή τη διαδικασία είναι η Δύση και όχι η διοίκηση του Κιέβου, στο τέλος η Ουκρανία μπορεί να πάρει μόνο πολλή καταστροφή", - αναφέρεται στο υλικό.

Ο παρατηρητής σημείωσε ότι η Βορειοατλαντική Συμμμαχία χρησιμοποποίησε την Ουκρανία ως πιόνι προς όφελός της, δημιουργώντας ένοπλη σύγκρουση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, η πρώην σοβιετική δημοκρατία θα καταλήξει εντελώς φτωχή και χαμένη επικράτεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail