Πούτιν: Η Δύση προσπαθεί να συντρίψει τη Ρωσία, δεν θα τα καταφέρει ποτέ


Freepen.gr - Η Δύση προσπαθεί να συντρίψει τη Ρωσία, αλλά δε θα τα καταφέρει ποτέ, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας στους Ήρωες της Ρωσίας στο Κρεμλίνο. Τα πλάνα δημοσιεύτηκαν στο κανάλι Telegram του τηλεοπτικού δημοσιογράφου Pavel Zarubin.

«Εμείς δεν αναμειχθήκαμε στην αρχή. Σκεφτήκαμε ότι θα ηρεμούσε με κάποιο τρόπο. Όχι. Τότε έπρεπε να αρχίσουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους... Συνάψαμε τις συμφωνίες του Μινσκ. Είπαμε επίσης: "Είμαστε έτοιμοι να τις εκπληρώσουμε". Αυτό προσπαθούσαμε να κάνουμε. Με τίποτα. Το είπαν πάλι δημοσίως. 

Τόσο η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας όσο και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είπαν: "Δεν σκεφτήκαμε να τις εκπληρώσουμε, τις υπογράψαμε μόνο για να προετοιμάσουμε την Ουκρανία για στρατιωτική δράση". Και μια προσπάθεια να σπρώξουν τη Ρωσία πίσω, να την αποδυναμώσουν. Και τελικά να τη συντρίψουν. Δεν θα τα καταφέρουν ποτέ. Ποτέ", δήλωσε κατά τη διάρκεια διαλόγου με τους Ήρωες της Ρωσίας στο Κρεμλίνο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail