«Η Ρωσία δε θα τερματίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία χωρίς να πάρει την Οδησσό και το Χάρκοβο»

RIA Novosti / Alexey Mayshev
Freepen.gr - Η Ρωσία δε θα τερματίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία χωρίς να πάρει τον έλεγχο της Οδησσού και του Kharkov, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor σε συνέντευξη με τον Νορβηγό πολιτικό επιστήμονα Glenn Diesen στο κανάλι του στο YouTube.

«Η Οδησσός ήταν πάντα μια ρωσόφωνη πόλη, όπως το Χάρκοβο, οπότε τίποτα δε θα τελειώσει μέχρι να τεθούν υπό ρωσικό έλεγχο», σημείωσε ο ειδικός.

Πρόσθεσε επίσης πως η δυτική παρέμβαση δε θα βοηθήσει με κανέναν τρόπο την Ουκρανία, καθώς κανένας από τους συμμάχους του Κίεβο δεν είναι έτοιμος ή πρόθυμος να βοηθήσει άμεσα τους Ουκρανούς στη σύγκρουση με τη Ρωσία.

"Δε βλέπω κανένα στοιχείο ότι οι Νορβηγοί, οι Ισπανοί, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Έλληνες ή οι Πολωνοί είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια "μεγάλη σταυροφορία"; προς την Ανατολή για χάρη της «σωτηρίας της Ουκρανίας», κατέληξε ο McGregor.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail