Τα αποθέματα όπλων της Ουκρανίας είναι "άδεια" - Μόσχα

ΑFΡ / Rοman Ρilipey
Freepen.gr - Τα αποθέματα όπλων της Ουκρανίας έχουν εξαντληθεί και αυτό φαίνεται στο πεδίο της μάχης, δήλωσε ο Konstantin Gavrilov, επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες της Βιέννης για τη στρατιωτική ασφάλεια και τον έλεγχο των εξοπλισμών.

Η Δύση συνεχίζει να προμηθεύει πυραύλους και συστήματα αεράμυνας στο Κίεβο, αλλά όχι στην κλίμακα που το έκανε κάποτε, δήλωσε ο Γκαβρίλοφ στην τηλεόραση Rossiya 24 την Παρασκευή. Ο διπλωμάτης είπε ότι δεν αναμένει "αιχμές" στις παραδόσεις όπλων από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.

Τα "αποθέματα της Ουκρανίας είναι άδεια. Τα στρατιωτικά οπλοστάσια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ είναι άδεια... Βλέπετε τι συμβαίνει στο πεδίο της μάχης - οι Ουκρανοί απαντούν ήδη σε 10 ή 20 δικές μας οβίδες με λίγες μόνο" δικές τους, είπε.

Την Παρασκευή, το Ηνωμένο Βασίλειο υποσχέθηκε να στείλει 200 πυραύλους αεράμυνας στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail