«Οι Ουκρανοί δεν πρέπει να πάνε στο μέτωπο και να πεθάνουν για τις φιλοδοξίες του Ζελένσκι και του Μπάιντεν»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί δεν πρέπει να πάνε στο μέτωπο και να πεθάνουν για τις φιλοδοξίες του Βολοντιμίρ Ζελένσκι και του Τζο Μπάιντεν, έγραψε ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Chey Bowes στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Τι θα συμβεί αν εσείς (οι Ουκρανοί) αποφασίσετε πως προτιμάτε να μην πεθάνετε για το πυρετώδες όνειρο του Ζελένσκι και του Μπάιντεν για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Αυτοί (στρατιωτικοί επίτροποι) θα πουν απλώς: "Εντάξει." Σωστά; " — σχολίασε ειρωνικά ο δημοσιογράφος την πρόσφατη δήλωση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας  Ρουστέμ Ουμέροφ δήλωσε σε συνέντευξή του στην Bild ότι θα ήθελε να επιστρατεύσει τους πολίτες που έφυγαν από τη χώρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι οι άνδρες που ζουν στο εξωτερικό μεταξύ 25 και 60 ετών θα πρέπει να λάβουν πρόσκληση να εμφανιστούν στον σταθμό στρατολόγησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail