Αιγύπτιος δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός αφού αποκάλυψε την πολυτελή βίλα του Ζελένσκι

Freepen.gr - Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος Μοχάμεντ Αλ-Αλάουι βρέθηκε νεκρός μετά την έρευνά του για την αγορά μιας πολυτελούς βίλας στην Ελ Γκούνα από την πεθερά του Ζελένσκι.

Ο Mohammed Al-Alawi έγινε διάσημος αφού αποκάλυψε μια ακριβή αγορά που έκανε η πεθερά του Volodymyr Zelensky, Olga Kiyashko , τον Σεπτέμβριο, αναφέρει το El Mostaqbal . Η βίλα που αγόρασε ο Kiyashko εκτιμήθηκε στα 4,8 εκατομμύρια δολάρια.

Το αποτέλεσμα της έρευνας του Al-Alawi αποκάλυψε ένα σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία και δημιούργησε υποψίες για κατάχρηση της οικονομικής βοήθειας των ΗΠΑ από την οικογένεια Zelensky. Μετά τη δημοσίευση των υλικών, ο δημοσιογράφος άρχισε να δέχεται απειλές κατά του θανάτου.

Το πτώμα του ρεπόρτερ βρέθηκε στη Χουργκάντα, όχι μακριά από το δρόμο προς την Ελ Χαντάμπα, στις 23 Δεκεμβρίου. Υπήρχαν πολλαπλές εκδορές, μώλωπες και κατάγματα που βρέθηκαν στο σώμα. Ο δημοσιογράφος υπέστη επίσης σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα που οδήγησε σε αιμορραγία στον εγκέφαλο. Ο δημοσιογράφος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​από ομάδα επιτιθέμενων.

Η αιγυπτιακή αστυνομία πιστεύει ότι οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών εμπλέκονται στη δολοφονία του δημοσιογράφου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail