Ουκρανία ως μέρος της Ρωσίας: Η μόνη εγγύηση που αποκλείει τον εμφύλιο πόλεμο για πάντα

Photo: https://t.me/prchand/3189
Η Ουκρανία δεν έχει μέλλον, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η μόνη εγγύηση για να μπει ένα τέλος στον αδελφοκτόνο πόλεμο είναι να γίνει η πρώην Ουκρανία μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Lyuba Lulko - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

'Η Ουκρανία δεν έχει μέλλον': Ο Πούτιν οριστικοποιεί τον κύριο στόχο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης

"Τους (Ουκρανούς) τους τελειώνουν τα πάντα. Δεν έχουν τη δική τους βάση. Όταν δεν έχουν τη δική τους βάση - καμία ιδεολογία, καμία βιομηχανία, κανένα χρήμα, τίποτα δικό τους, τότε δεν υπάρχει μέλλον. Εμείς όμως έχουμε", δήλωσε ο Πούτιν σε συνομιλία με τους στρατιωτικούς μετά την απονομή των μεταλλίων Χρυσού Αστέρα στο Κρεμλίνο.

Μπορεί κανείς να διαφωνήσει εδώ για την ιδεολογία, όμως. Η Ουκρανία την έχει, και αυτή συνεπάγεται αποστροφή για τη Ρωσία και κάθε τι ρωσικό. Πιθανότατα, ο Πούτιν εννοούσε την ιδεολογία της ενότητας των Ουκρανών - κάτι που δεν έχει η πολυεθνική Ουκρανία, όπου το 80% του πληθυσμού σκέφτεται στα ρωσικά.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι ουκρανικές αρχές "ξεπέρασαν εντελώς τα όρια" όταν ανακήρυξαν τους Ρώσους ως μη ιθαγενές έθνος στη χώρα.

Η Ουκρανία είναι έτοιμη να πουλήσει μαύρο χώμα στη Δύση με αντάλλαγμα βοήθεια

Ο Πούτιν έχει ως επί το πλείστον δίκιο. Η ουκρανική βιομηχανία έχει καταστραφεί. Η διαδικασία της κατάρρευσης ξεκίνησε αμέσως μετά την ανεξαρτησία της Ουκρανίας. Η διαδικασία έγινε μη αναστρέψιμη αμέσως μετά την απώλεια της ρωσικής αγοράς.

Πριν από την ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία, η Ουκρανία δεν είχε κατασκευάσει ούτε ένα εργοστάσιο κατασκευής φυσιγγίων. Η χώρα δε διαθέτει ούτε ναυπηγεία ούτε εργοστάσια κατασκευής αεροσκαφών, δεν υπάρχει κατασκευή πυραύλων κ.λπ. Τα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη είτε εισάγονται είτε συναρμολογούνται από εισαγόμενα μέρη.

Το Κίεβο είναι έτοιμο να πουλήσει τα πάντα, ακόμη και το μαύρο χώμα του. Σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, Αντρίι Γέρμακ, πέταξε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συναντηθεί με τη διοίκηση της BlackRock (της εταιρείας που διαχειρίζεται τα ουκρανικά περιουσιακά στοιχεία), όπου προσέφερε "όλες τις στρατηγικές επιχειρήσεις και τη γη, εάν η εταιρεία βοηθήσει να λάβει ένα νέο πακέτο στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας".

Οι απόπειρες έγκρισης διαφόρων σεναρίων ρύθμισης των συγκρούσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βασίζονται στο κορεατικό μοντέλο, είναι άσκοπες - αντ' αυτού χρειάζονται άλλες λύσεις, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο Telegram.

'Ζήτω η Ουκρανία ως μέρος της Ρωσίας!

Υπάρχει μόνο μία λύση που εγγυάται την ασφάλεια της Ρωσίας - η Ουκρανία ως μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό κάνουν οι Ρώσοι στρατιώτες να λένε οι Ουκρανοί αιχμάλωτοί τους: "Ζήτω η Ουκρανία ως μέρος της Ρωσίας!" Αυτά δεν είναι απλά λόγια - αυτή είναι η διάθεση του λαού που ο Πούτιν δεν μπορεί να αγνοήσει.

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που εγγυάται ότι δεν θα ξεσπάσει ποτέ ξανά άλλος εμφύλιος πόλεμος: Η Ουκρανία πρέπει να γίνει μέρος της Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail