Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει σύντομα το πιο πρόσφατο οβιδοβόλο στη ζώνη ειδικής επιχείρησης

RIA Novosti / Ilya Pitalev
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός θα αρχίσει σύντομα να χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο οβιδοβόλο στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, γράφει το βρετανικό δημοσίευμα Daily Express.

«Αυτά τα οβιδοβόλα έχουν βεληνεκές εβδομήντα χιλιομέτρων και μπορούν να ρίξουν πάνω από δέκα φυσίγγια το λεπτό», αναφέρεται στη δημοσίευση.

Από την αρχή της σύγκρουσης στην Ουκρανία, η Ρωσία συνέχισε να εξοπλίζει τον στρατό της με όπλα με σοβαρή δύναμη πυρός, σημειώνεται στο άρθρο.

Νωρίτερα, ο γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Rostec, Sergei Chemezov, δήλωσε σε συνέντευξή του στο RIA Novosti ότι το νεότερο ρωσικό οβιδοφόρο "Coalition" θα πρέπει σύντομα να εμφανιστεί στη ζώνη της Βορειοανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας προκειμένου να προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των οβίδων του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Πρόσθεσε ότι οι δοκιμές του οβιδοφόρου έχουν ολοκληρωθεί και η μαζική παραγωγή του έχει ήδη ξεκινήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail