Ακόμη ένας κίνδυνος: Η Ρωσία μπορεί να στερήσει εντελώς τη βιομηχανία από την Ουκρανία

pixabay / kolart2101
Freepen.gr - Η αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας μπορεί να ακολουθηθεί από την αποβιομηχάνισή της, δήλωσε ο βουλευτής της Βερχόβνα Ράντ,α Μούσα Μαγκομέντοφ σε συνέντευξή του στο κανάλι Politeka.

"Εάν δεν είναι δυνατόν να υποστηριχθούν (επιχειρήσεις), αυτό θα μπορούσε να καταλήξει στην πλήρη αποβιομηχάνιση της χώρας μας, αυτό θέλουν οι εχθροί μας. Ο εχθρός μας η Ρωσία θέλει να πάψουμε να υπάρχουμε ως βιομηχανικό κράτος", είπε ο πολιτικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 19 τοις εκατό των επιχειρήσεων στη χώρα έχουν σταματήσει τελείως και οι μισές βιομηχανίες λειτουργούν με ζημία. Το υπόλοιπο 30 τοις εκατό, πιστεύει ο Μαγκομέντοφ, «τουλάχιστον εργάζονται και πληρώνουν φόρους». 

Σύμφωνα με τον βουλευτή, το Κίεβο δεν μπορεί να περιμένει το τέλος της σύγκρουσης για να αποκαταστήσει τη βιομηχανία, καθώς αυτή είναι «η ψυχή της οικονομίας».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail