Τρεις ακόμη "Θεωρίες Συνωμοσίας" που μόλις επιβεβαιώθηκαν

Ακριβώς επειδή κάποιος χαρακτηρίζει κάτι ως «θεωρία συνωμοσίας» δεν σημαίνει ότι δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια οι λεγόμενες «θεωρίες συνωμοσίας» έχουν αποδειχθεί ακριβείς κατά καιρούς. Φυσικά δεν είναι ακριβής κάθε τρελή θεωρία που ρίχνουν οι άνθρωποι στο Διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, συναντώ συνέχεια ανοησίες που είναι εντελώς ψευδείς. Στην εποχή μας, η εξαπάτηση μας έρχεται από όλες τις πλευρές και είναι τόσο σημαντικό να σκεφτόμαστε κριτικά. Ακριβώς επειδή κάποιος λέει ότι κάτι είναι αλήθεια δεν το κάνει αληθινό. Και μόνο και μόνο επειδή κάποιος λέει πως κάτι είναι ψεύτικο δεν το κάνει ψεύτικο. Τελικά, όλοι πρέπει να κάνουμε τη δική μας έρευνα και να καταλήξουμε στα δικά μας συμπεράσματα. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω 3 «θεωρίες συνωμοσίας» που μόλις επιβεβαιώθηκαν.

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

#1 Οι κύριοι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης χρησιμοποίησαν πραγματικά βίντεο και φωτογραφίες από δημοσιογράφους που είχαν ενσωματωθεί στη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου

Υπήρχαν «φωτορεπόρτερ» που ήταν ενσωματωμένοι με τις δυνάμεις της Χαμάς κατά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου, και μεγάλοι ειδησεογραφικοί οργανισμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν «πλάνα και φωτογραφίες» από αυτούς τους «φωτορεπόρτερ» στην κάλυψη των γεγονότων:

Η τελευταία φρικιαστική εξέλιξη μετά τη σφαγή 1.400 Εβραίων στην ισραηλινή επίθεση στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου είναι αρκετά σοκαριστική.

Το AP, το CNN, το Reuters και οι New York Times χρησιμοποίησαν πλάνα και φωτογραφίες από δημοσιογράφους που ήταν ενσωματωμένοι με τρομοκράτες της Χαμάς κατά τη διάρκεια της σφαγής εκατοντάδων Εβραίων.

Αυτά τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν στη συνέχεια τις φωτογραφίες στην κάλυψη αυτής της φρικτής αιφνιδιαστικής επίθεσης στο Ισραήλ.

Ακριβώς όταν φαίνεται ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να βυθιστούν πιο χαμηλά, κατά κάποιο τρόπο βρίσκουν έναν τρόπο να το κάνουν.

Άρα, κάποιος από αυτούς τους ειδησεογραφικούς οργανισμούς είχε εκ των προτέρων γνώση ότι οι επιθέσεις επρόκειτο να πραγματοποιηθούν;

Τώρα που αυτή η ιστορία έχει αποκαλυφθεί, η ισραηλινή κυβέρνηση «απαιτεί απαντήσεις»

Η ισραηλινή κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN, το Reuters, το Associated Press και οι New York Times, μετά από μια αναφορά της υπηρεσίας επιτήρησης των μέσων ενημέρωσης που έδειξε πως ανεξάρτητοι φωτογράφοι που προσέλαβε ο καθένας μπορεί να είχαν ενσωματωθεί στη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Το θέμα – το οποίο υπογράμμισε το Honest Reporting – αφορά τέσσερις ανεξάρτητους φωτογράφους από τη Γάζα, έργα των οποίων έχουν δημοσιευτεί από τα μέσα ενημέρωσης.

Ένας από τους «φωτορεπόρτερ» που έχει ταυτοποιηθεί είναι ένας άνδρας ονόματι Hassan Eslaiah.

Σε ένα βίντεο, φαίνεται να οδηγεί προς το σημείο της σφαγής με μια χειροβομβίδα στο χέρι:
 

Τώρα υπάρχει βίντεο του Hassan Eslaiah να οδηγεί το ποδήλατο στο δρόμο για μια σφαγή σε κιμπούτς.

Ο Eslaiah φαίνεται να κρατά μια χειροβομβίδα.

Φαίνεται σίγουρα ότι ο Χασάν Εσλάια δεν ήταν μόνο εκεί για να αναφέρει τις επιθέσεις.

Περιττό να πούμε πως τα κυρίαρχα ειδησεογραφικά μέσα που είχαν συνεργαστεί με αυτούς τους «φωτορεπόρτερ» αρνούνται οποιαδήποτε προηγούμενη γνώση των επιθέσεων και αναφέρεται ότι έχουν διακόψει κάθε σχέση μαζί τους:

Και τα τέσσερα μέσα αρνούνται πως έχουν προηγούμενη γνώση της επίθεσης της Χαμάς και επιμένουν ότι έχουν διακόψει τις σχέσεις τους με τους δημοσιογράφους. Οι New York Times έπληξαν σήμερα το Honest Reporting για τους «ασαφείς υπαινιγμούς» του, υπερασπιζόμενοι τον φωτογράφο που είχαν προσλάβει.

Όμως ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και άλλοι υπουργοί του υπουργικού συμβουλίου απαιτούν περισσότερες πληροφορίες.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η ιστορία δεν θα περάσει απαρατήρητη, γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερες απαντήσεις.

#2 Όταν μια μεγάλη επιχείρηση σeξουαλικής διακίνησης καταρρίπτεται, κανένας από τους ισχυρούς άνδρες που πλήρωσαν για το σeξ δε λογοδοτεί

Έχετε παρατηρήσει ότι κανένας από τους πελάτες του Jeffrey Epstein δεν κατηγορήθηκεε ποτέ για τίποτα;

Ο Τζέφρι Έπσταϊν κανόνισε να κοιμούνται πολύ ισχυροί άνδρες με ανήλικα κορίτσια για πολλά χρόνια, και όμως ούτε ένας από αυτούς τους άνδρες δεν έχει λογοδοτήσει ποτέ από τα δικαστήρια μας.

Και φυσικά ο Jeffrey Epstein δεν είναι πλέον κοντά για να κουνήσει το δάχτυλο σε κανέναν.

Λοιπόν, τώρα μια παρόμοια περίπτωση κάνει είδηση.

Οι αρχές συνέλαβαν τρεις άνδρες που διατηρούσαν «οίκους ανοχής» στη Μασαχουσέτη και τη Βιρτζίνια:

Ένα δίκτυο «εξελιγμένων» πολυτελών οίκων ανοχής στην ευρύτερη Βοστώνη και την ανατολική Βιρτζίνια παρείχε σeξ έναντι αμοιβής σε «εκλεγμένους αξιωματούχους, στελέχη υψηλής τεχνολογίας και φαρμακευτικής βιομηχανίας, γιατρούς, στρατιωτικούς, κυβερνητικούς εργολάβους που διαθέτουν πιστοποιητικά ασφαλείας, καθηγητές» και άλλους, ομοσπονδιακούς δήλωσαν οι εισαγγελείς την Τετάρτη.

«Διαλέξτε ένα επάγγελμα, πιθανότατα εκπροσωπούνται σε αυτήν την υπόθεση», είπε ο εν ενεργεία εισαγγελέας των ΗΠΑ για τη Μασαχουσέτη Τζόσουα Λέβι σε συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε τη σύλληψη τριών ατόμων σε σχέση με τη λειτουργία των ακριβών σeξ shop.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ανακαλύφθηκε ότι όλοι οι πιθανοί πελάτες του οίκου ανοχής έπρεπε να παρέχουν πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες ταυτοποίησης:

Οποιοσδήποτε πιθανός «πελάτης» έπρεπε να συμπληρώσει μια φόρμα στους ιστότοπους με τα ονόματα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και τον εργοδότη του σε μια λεγόμενη διαδικασία επαλήθευσης πριν προχωρήσει. Μετά από επαλήθευση και συνομιλία με τον οίκο ανοχής μέσω τηλεφώνου, οι εισαγγελείς είπαν ότι οι πελάτες συμφώνησαν να συναντηθούν σε διάφορα μέρη που περιγράφονται ως «Τοποθεσίες-στόχοι», ή πολυτελή διαμερίσματα.

Οι αρχές έχουν τώρα όλες αυτές τις πληροφορίες και μας λένε πως η λίστα των πελατών περιλαμβάνει πολλούς πολύ ισχυρούς άνδρες:

Οι εισαγγελείς λένε ότι το δίκτυο οίκων ανοχής υψηλού επιπέδου εξυπηρετούσε πελάτες που εργάζονταν στα ακόλουθα επαγγέλματα: «πολιτικοί, φαρμακευτικά στελέχη, γιατροί, στρατιωτικοί, κυβερνητικοί εργολάβοι που διαθέτουν πιστοποιητικά ασφαλείας, καθηγητές, δικηγόροι, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη εταιρειών τεχνολογίας, επιστήμονες, λογιστές, υπαλλήλους λιανικής και φοιτητές».

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως οι αρχές γνωρίζουν ακριβώς ποιοι είναι.

Θα δικαστεί όμως ποτέ κάποιος από αυτούς;

Δε θα πόνταρα σε αυτό.

#3 Η τοποθεσία της Κιβωτού του Νώε

Για δεκαετίες, γνωρίζουμε ότι ο σχηματισμός Durupinar περιέχει τα υπολείμματα της Κιβωτού του Νώε.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον σχηματισμό Durupinar, μπορείτε να διαβάσετε τι έχει να πει η Wikipedia σχετικά εδώ.

Ο σχηματισμός έχει το σωστό μέγεθος και σχήμα της Κιβωτού του Νώε σύμφωνα με τη Βίβλο και οι σαρώσεις του σχηματισμού έχουν δείξει ότι η Κιβωτός βρίσκεται εκεί κάτω.

Τώρα, μια ομάδα ερευνητών από πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Τουρκία μας λένε τι ανακάλυψαν αφού «πέρασαν περίπου ένα χρόνο αναλύοντας τους βράχους και το έδαφος» στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι δοκιμές τους δείχνουν ότι «άνθρωποι ζούσαν στην τοποθεσία» περίπου πριν από 5.000 χρόνια:

Οι επιστήμονες που ανασκάπτουν ένα μεγάλο τύμβο σε σχήμα βάρκας στα ανατολικά βουνά της Τουρκίας ανακοίνωσαν τις δοκιμές τους στα δείγματα βράχου και εδάφους που συνέλεξαν στην τοποθεσία υποδεικνύουν ότι άνθρωποι ζούσαν στην τοποθεσία πριν από 5.000 χρόνια - το ίδιο χρονικό πλαίσιο που συνδέουν ορισμένοι βιβλικοί μελετητές το μεγάλο κατακλυσμό από το βιβλίο της Γένεσης της Παλαιάς Διαθήκης της Βίβλου.

Η ερευνητική ομάδα από τρία τουρκικά και αμερικανικά πανεπιστήμια διερεύνησε τη θεωρία ότι ο γεωλογικός σχηματισμός είναι στην πραγματικότητα τα ερείπια της Κιβωτού του Νώε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, υπήρχαν ανθρώπινες δραστηριότητες στην περιοχή από το 5.550 έως το 3.000 π.Χ., σύμφωνα με το Arkeonews. Ο τύμβος υπάρχει στην περιοχή του Αραράτ που ήταν γνωστή ως Ουράρτου στο αρχαίο παρελθόν.

Ελπίζω ότι θα ανασκάψουν πλήρως την τοποθεσία το συντομότερο δυνατό.

Αλλά ακόμα κι αν τα ερείπια της Κιβωτού του Νώε αποκαλυφθούν πλήρως για να τα δει όλος ο κόσμος, πολλοί άνθρωποι θα αρνηθούν να πιστέψουν πως είναι αλήθεια.

Και αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι απλά πιστεύουν ό,τι θέλουν να πιστέψουν είτε το υποστηρίζουν τα στοιχεία είτε όχι.

Στο ολοκαίνουργιο βιβλίο μου με τίτλο «Χάος», μοιράζομαι μια απολύτως συγκλονιστική έρευνα που δείχνει ότι ο Θεός της Βίβλου είναι πραγματικά ο μόνος αληθινός Θεός που δημιούργησε τα πάντα.

Κάποιοι θα διαβάσουν το βιβλίο και θα πειστούν.

Άλλοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανταστούν τους λόγους για τους οποίους αυτά που έγραψα δεν μπορούν να είναι αληθινά.

Στο τέλος, όλοι μπορούμε να επιλέξουμε τι θέλουμε να πιστέψουμε.

Αλλά είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι, η αλήθεια είναι πως ο Θεός πραγματικά ενορχηστρώνει τα ουράνια γεγονότα και την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail