Γιατί τόσοι πολλοί διάσημοι γίνονται ξαφνικά χριστιανοί;

Τους τελευταίους μήνες, μια σειρά από άτομα υψηλού προφίλ έχουν γίνει πρωτοσέλιδα αποφασίζοντας να δώσουν τη ζωή τους στον Χριστό. Λοιπόν, τι ακριβώς στον κόσμο συμβαίνει εδώ; Είναι αυτή η αρχή μιας νέας τάσης; Τελικά, πιστεύω ότι αυτές οι μεταστροφές υψηλού προφίλ στον Χριστιανισμό είναι απλώς ένα πολύ μικρό μέρος μιας πολύ ευρύτερης εικόνας. Σε όλο τον κόσμο, η μεγάλη μάχη μεταξύ του καλού και του κακού που μαίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια φτάνει σε ένα μεγάλο κρεσέντο και οι άνθρωποι αισθάνονται υποχρεωμένοι να διαλέξουν μια πλευρά. Ζούμε σε μια εποχή που γίνεται όλο και πιο δύσκολο να μείνεις στον φράχτη. Το σκοτάδι μεγαλώνει γρήγορα παντού γύρω μας, και εκείνοι που δεν θέλουν να είναι μέρος αυτού του σκότους απλώνουν το χέρι για το φως.

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτή την εβδομάδα, ο Daddy Yankee σόκαρε απολύτως εκατομμύρια θαυμαστές του όταν ανακοίνωσε ότι θα αφιερώσει τη ζωή του στον Ιησού από αυτό το σημείο και μετά:

Ο Daddy Yankee αποσύρεται επίσημα από το reggaeton για να αφιερώσει τη ζωή του στη θρησκευτική του πίστη, είπε ο ράπερ μετά το τέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του, La Meta (The Goal), το βράδυ της Κυριακής στην πατρίδα του Πουέρτο Ρίκο.

Ο 46χρονος τραγουδιστής έκανε την ανακοίνωση σε μια μακροσκελή ομιλία μετά από μια φανταχτερή ερμηνεία της παγκόσμιας επιτυχίας του "Gasolina", ένα τραγούδι που σηματοδότησε την αρχή της παγκοσμιοποίησης του reggaeton και τον εκτόξευσε στην επιτυχία το 2004. .

«Λαέ μου, αυτή η μέρα για μένα είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου. Και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί το να ζεις μια ζωή με επιτυχία δεν είναι το ίδιο με το να ζεις μια ζωή με σκοπό», είπε στα ισπανικά ο καλλιτέχνης, ο οποίος έκανε επίσης δημοφιλή το megahit «Despacito» του 2017 με τον Luis Fonsi.

Μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με τον Daddy Yankee, αλλά είναι πολύ σπουδαίος στον ισπανόφωνο κόσμο:

Στον ισπανόφωνο μουσικό κόσμο, αυτό χαρακτηρίζεται ως βόμβα. Για λόγους, ο Daddy Yankee έχει 48,9 εκατομμύρια ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Instagram.

Ο σούπερ σταρ της μουσικής χρησιμοποίησε αυτή την πλατφόρμα για να δημοσιεύσει ένα απόσπασμα από το ζωντανό, εγκάρδιο μήνυμά του στους θαυμαστές. Αυτή η ανάρτηση έχει ήδη περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια likes από το πρωί της Τρίτης.

Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα ήταν να είχες 48,9 εκατομμύρια ακόλουθους σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να φανταστείτε τον αντίκτυπο που θα έχει για τον Θεό;

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εκπομπής, ο Daddy Yankee παρέθεσε τα λόγια του Ιησού για να εξηγήσει την απόφασή του:

«Τι θα ωφελήσει ένας άνθρωπος να κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο, αλλά να χάσει την ψυχή του;» είπε στην τελευταία παράσταση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του στο Coliseo de Puerto Rico, παραθέτοντας το Μάρκο 8:36. «Γι’ αυτό, απόψε, αναγνωρίζω, και δεν ντρέπομαι να πω σε όλο τον κόσμο, ότι ο Ιησούς ζει μέσα μου και ότι θα ζήσω για Εκείνον».

Πολύ καλά τα είπες.

Είθε ο Θεός να ευλογήσει πολύ τις προσπάθειες του Daddy Yankee καθώς λάμπει ένα φως σε έναν κόσμο που το χρειάζεται απεγνωσμένα.

Η ανακοίνωσή του μου θύμισε την πρόσφατη βάφτιση της Kat Von D:

Η Kat Von D κάνει τατουάζ στην ψυχή της με φρέσκο ​​πνευματικό μελάνι.

Η διάσημη καλλιτέχνης τατουάζ και σταρ του "LA Ink" μοιράστηκε ένα βίντεο από την πρόσφατη βάπτισή της σε ένα βίντεο στο Instagram την Τρίτη. Στο κλιπ, που ακούγεται σε αγγελική χορωδιακή μουσική, η Von D φαίνεται να απολαμβάνει τη λειτουργία της εκκλησίας της βάπτισης προτού βυθιστεί σε μια πισίνα βάπτισης από τον πάστορα που εκτελεί την τελετή.

«Katherine von Drachenberg, με την πίστη σου στον Κύριο Ιησού Χριστό και υπακοή στη θεία εντολή του, σε βαφτίζω, αδελφή μου, στο όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος», είπε ο πάστορας.

Έχει απαρνηθεί τη μαγεία και αποφάσισε να επιστρέψει στην πίστη της νιότης της.

Περιττό να πούμε πως έχει δεχτεί άγρια ​​επίθεση από πολλές κατευθύνσεις για τη λήψη αυτής της απόφασης, αλλά πραγματικά ελπίζω ότι θα καταλήξει σε μια τεράστια επιτυχία.

Πολλοί επηρεαστές [influencers] των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν επίσης στραφεί στον Χριστό.

Στην πραγματικότητα, ο JiDion σόκαρε εντελώς τους followers του όταν διέγραψε σχεδόν όλα τα βίντεο φάρσας του αφού αποφάσισε να δώσει τη ζωή του στον Χριστό:

Ο JiDion είναι ένας από τους πιο διάσημους streamers και δημιουργούς περιεχομένου στο διαδίκτυο. Κέρδισε τεράστιους θαυμαστές για τα πολλά βίντεο φάρσες του, ένα από τα οποία τον απαγόρευσε από όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με το ΝΒΑ.

Νωρίτερα φέτος, στις 22 Σεπτεμβρίου, ο JiDion αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και δήλωσε στο κοινό του, «Στρέφω τη ζωή μου στον Χριστό» σε ένα βίντεο στο YouTube που έκτοτε έχει συγκεντρώσει 1,3 εκατομμύρια προβολές. Εκείνη την εποχή, οι θαυμαστές του ανησυχούσαν ότι θα σταματήσει να κάνει περιεχόμενο.

Οι χειρότεροι φόβοι τους έχουν γίνει αντιληπτοί, και μετά κάποιοι. Ο JiDion έχει διαγράψει σχεδόν όλο το περιεχόμενο από τα πολλά κανάλια του στο YouTube. Έκτοτε ανέβασε ένα βίντεο με τίτλο «Γιατί διέγραψα όλα τα βίντεό μου…» για να εξηγήσει την απόφαση.

Θα πρέπει να χαιρόμαστε όταν ένα μεγάλο όνομα επιλέγει τον Χριστό, επειδή ένα τέτοιο άτομο έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει τεράστιο αριθμό ανθρώπων με τα καλά νέα.

Γι' αυτό θα πρέπει να προσευχόμαστε για να σωθούν οι μεγαλύτερες διασημότητες όλων.

Για παράδειγμα, αυτή την εβδομάδα η Taylor Swift επιλέχθηκε ως πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time:

Μέρος της εκπληκτικής χρονιάς της Swift ήταν η "Eras Tour", η οποία συγκέντρωσε περίπου 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο από τις πωλήσεις εισιτηρίων στη Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία QuestionPro. Επίσης την Τετάρτη, το StubHub κυκλοφόρησε την έκθεσή του για το 2023 «Year in Live Experiences» αποκαλύπτοντας ότι η «Eras Tour» ήταν η μεγαλύτερη περιοδεία του StubHub στην ιστορία του ιστότοπου.

Η Swift έχει κυριαρχήσει όχι μόνο σε αρένες μεγέθους Super Bowl, αλλά και σε τοπικούς κινηματογράφους.

Στο πρώτο Σαββατοκύριακο, η ταινία συναυλίας της ποπ τραγουδίστριας, «Taylor Swift: The Eras Tour», συγκέντρωσε περίπου 96 εκατομμύρια δολάρια στο box office στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, καθιστώντας την ως την ταινία συναυλιών με τις υψηλότερες εισπράξεις στην εγχώρια αγορά για ένα πρώτο Σαββατοκύριακο. σύμφωνα με την AMC.

Μεταξύ όλων αυτών, η Swift έσπασε το δικό της ρεκόρ στο Spotify, καθιστώντας την καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες ροές σε μια μέρα στην ιστορία του streamer, ενώ το "1989 (Taylor's Version)" έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες μεταδόσεις σε μια μέρα φέτος.

Μπορείτε να φανταστείτε τον αντίκτυπο που θα είχε αν αποφάσιζε να χρησιμοποιήσει τη φήμη και την επιρροή της για τα καλά;

Ζούμε σε μια περίοδο της ιστορίας που όλοι θα διαλέξουν μια πλευρά.

Αυτοί είναι πραγματικά αποκαλυπτικοί καιροί και ο κόσμος μας σύντομα θα πέσει σε μια κατάσταση πλήρους και απόλυτου χάους.

Κάποιοι προετοιμάζονται για το μέλλον αποθηκεύοντας τρόφιμα και χτίζοντας αποθήκες:

Μια κοινότητα του Doomsday αναζητά κατοίκους για να ζήσουν στα 575 καταφύγια της, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες μπορούν να χωρέσουν έως και 10.000 άτομα.

Στην οροσειρά Black Hills στη Νότια Ντακότα, μια πρώην στρατιωτική βάση που αποθήκευε πυρομαχικά έχει μετατραπεί σε αποθήκες.

Έκτοτε η βάση μετατράπηκε σε καταφύγια που μπορούν να ζουν με στόχο την παροχή ενός «επικού ανθρωπιστικού έργου επιβίωσης» – όχι μόνο για το κορυφαίο 1%.

Σίγουρα πιστεύω ότι θα προετοιμαστώ και για τα κατακλυσμικά γεγονότα που έρχονται.

Αλλά αν δεν έχετε τον Ιησού, κανένα από αυτά τα πράγματα δε θα έχει μεγάλη σημασία μακροπρόθεσμα.

Αν έχεις τον Ιησού, έχεις ελπίδα.

Αν δεν έχεις τον Ιησού, δεν έχεις ελπίδα.

Θα ήθελα λοιπόν πολύ να σας ενθαρρύνω όλους να προσκαλέσετε τον Ιησού Χριστό να είναι ο Κύριος και ο Σωτήρας σας σήμερα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail