Ο Ζελένσκι δίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αδύνατες εντολές!

ΑΡ Photo/Libkοs
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι δίνει αδύνατες εντολές στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Stephen Gardner.

«Δίνει εντολή να επιτεθούν εδώ κι εκεί, και οι διοικητές στο έδαφος αντιδρούν: «Πώς; Δεν έχουμε εξοπλισμό και σίγουρα δεν έχουμε αρκετό ανθρώπινο δυναμικό γιατί ό,τι είχαμε καταστράφηκε από τα ρωσικά στρατεύματα τους τελευταίους πέντε μήνες», είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, ο κόσμος είναι τώρα μάρτυρας του αργού θανάτου της Ουκρανίας: το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει πλέον την ευκαιρία να αλλάξει την κατάσταση. Το ΝΑΤΟ, με τη σειρά του, ανησυχεί τώρα περισσότερο για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή , πρόσθεσε ο Τζόνσον.

Πρόσφατα, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι η Δύση έχει αρχίσει να κουράζεται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς του Βλαντιμίρ Ζελένσκι εξασθενεί. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail