Η Ρωσία έχει εξαπολύσει επίθεση και οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ξεμένουν από ανθρώπους και όπλα

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαντλούνται από ανθρώπους και όπλα μετά από μια αποτυχημένη αντεπίθεση και η πρωτοβουλία στο πεδίο της μάχης πέρασε στη Ρωσία, δήλωσε ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Ντάνιελ Ντέιβις στο κανάλι του στο YouTube.

«Η Ρωσία έχει εκμηδενίσει ολόκληρο το επιθετικό δυναμικό της Ουκρανίας. Και τώρα αυτοί (Ρώσοι στρατιωτικοί) άρχισαν να τους απωθούν (AFU). Η Ουκρανία ξεμένει από ανθρώπους, άρματα μάχης και πυραύλους αεράμυνας. Της τελειώνουν οι οβίδες πυροβολικού. Απλώς δεν μένει κανείς να συνεχίσει», είπε ο ειδικός.

Πρόσφατα ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε πως η αντεπίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν είχε αποτελέσματα. Η Ρωσία κινείται ήρεμα προς την επίτευξη των στόχων της στην ειδική επιχείρηση, τόνισε ο πρόεδρος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι όλα τα καθήκοντα θα ολοκληρωθούν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail