Ουκρανός βουλευτής: Το νέο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ δε θα αλλάξει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης

РИА Новости / Стрингер
Freepen.gr - Ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία ύψους 250 εκατ. δολαρίων δεν θα αλλάξει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης και δείχνει ότι υπάρχουν προβλήματα με την υποστήριξη των ΗΠΑ προς το Κίεβο, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής εθνικής ασφάλειας, άμυνας και πληροφοριών της Verkhovna Rada, Yegor Chernev.

"Αυτό το μικρό πακέτο βοήθειας μας αποδεικνύει πως υπάρχουν προβλήματα με την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ουκρανία.... Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι τα προβλήματα αυτά είναι προσωρινά και θα λυθούν πολύ σύντομα", δήλωσε ο Τσέρνεφ σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Σύμφωνα με τον Τσέρνεφ, το πακέτο αυτό "προορίζεται μόνο για να στηρίξει για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη, αλλά δεν είναι ικανό να αλλάξει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης" υπέρ της Ουκρανίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail