Ο Τραμπ προέτρεψε να μη γελάμε με τις διανοητικές ικανότητες του Μπάιντεν

donaldjtrump.com
Freepen.gr - Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε να μη γελάμε με τη διανοητική ικανότητα του διαδόχου του Τζο Μπάιντεν.

"Γνωστικά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά δεν είναι πολύ αστείο, δεν πρέπει να κάνουμε αστεία γι' αυτό. Αυτό είναι σοβαρό, έχουμε να κάνουμε με πυρηνικά όπλα. Δεν είναι καθόλου αστείο", δήλωσε ο Τραμπ σε συνάντηση με υποστηρικτές του στην πολιτεία της Αϊόβα σε εκδήλωση που μεταδόθηκε από το Fox News.

Ο Τραμπ δεν αρνήθηκε πως ο ίδιος συχνά παρωδεί τον Μπάιντεν σε συγκεντρώσεις, παρουσιάζοντας τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ ως ανίκανο να εγκαταλείψει την σκηνή μετά από ομιλίες.

"Οι παγκόσμιοι ηγέτες, είναι σε καλύτερη κατάσταση, θέλουν το καλύτερο για τις χώρες τους. Και έχουμε κάποιον που δεν ήταν ποτέ σε καλύτερη κατάσταση", είπε ο Τραμπ. Ο πολιτικός τόνισε ότι ο Μπάιντεν, όταν ήταν νομοθέτης, χαρακτηρίστηκε ως «ο πιο ανόητος γερουσιαστής».

Ο Τραμπ είπε επίσης πως δεν πιστεύει ότι ο Μπάιντεν θα αντέξει μέχρι τις εκλογές, αφού, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο, είναι σε κακή σωματική και ακόμη χειρότερη ψυχική κατάσταση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail