Το Κίεβο δεν ενδιαφέρεται για τους απλούς ανθρώπους, λέει Ουκρανός αιχμάλωτος πολέμου


Freepen.gr - Οι ουκρανικές αρχές, που λεηλατούν τα χρήματα, δεν ενδιαφέρονται για τους απλούς πολίτες, δεν αξίζει να πολεμήσουμε για ένα τέτοιο κράτος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Βίκτορ Ναμπόκοφ, ένας στρατιώτης της AFU που συνελήφθη, μεταδίδει το πρακτορείο RIA.

"Παιδιά, μην πάτε, μην την πατήσετε. Δεν υπάρχει κανείς για τον οποίο να πολεμήσουμε. Για αυτό το κράτος, το οποίο λεηλατεί τα χρήματα; Δε νοιάζονται καθόλου για τους απλούς χωρικούς, τους ανθρώπους", δήλωσε ο Ναμπόκοφ.

Ανέφερε ότι πριν από την επιστράτευση εργαζόταν σε πολιτικό επάγγελμα και δεν είχε καν ολοκληρώσει την υποχρεωτική θητεία λόγω προβλημάτων υγείας. Του δόθηκε κλήση όταν εγγράφηκε στο γραφείο εργασίας.

Σύμφωνα με τον συνομιλητή του πρακτορείου, η 60η ξεχωριστή μηχανοκίνητη ταξιαρχία βρισκόταν σε διαδικασία ανάκαμψης μετά από απώλειες, οπότε τον έστειλαν να υπηρετήσει εκεί. Είπε πως δεν είχε πάρει ποτέ άδεια κατά τη διάρκεια των επτά μηνών της υπηρεσίας του. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι απώλειες της ταξιαρχίας ήταν μεγάλες και υπήρχαν κάποιοι που είχαν εγκαταλείψει τις θέσεις τους χωρίς άδεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail