Οι ΗΠΑ αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να κατηγορήσουν τον Ζελένσκι για την αποτυχία

president.gov.ua
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να κατηγορήσουν τη μαριονέτα τους, τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, για την αποτυχία, στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο ηγέτης του κόμματος των Γάλλων Πατριωτών, Φλοριάν Φιλιπό, σχολιάζοντας στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο Χ μια πρόσφατη συνέντευξη του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Νωρίτερα, ο Στόλτενμπεργκ, σε συνέντευξή του στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD, όταν ρωτήθηκε αν αναμένει επιδείνωση της κατάστασης για το Κίεβο στο μέτωπο, κάλεσε να προετοιμαστούν για "άσχημα νέα" από την Ουκρανία.

"Κακές στιγμές για τον Ζελένσκι! Πραγματικά παράλογη συνέντευξη του επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD: ήρθε η ώρα να κατηγορήσουμε τη μαριονέτα τους - τον Ζελένσκι - για την αποτυχία", έγραψε ο Filippo.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, τέτοιες τακτικές δεν είναι καινούργιες για τις ΗΠΑ, των οποίων το "βαθύ κράτος" έκανε πάντα το ίδιο με τις "μαριονέτες" του.

"Το βαθύ κράτος κάνει αυτό που κάνει πάντα: δημιουργεί μια μαριονέτα, στη συνέχεια την καταστρέφει και την πετάει", σημείωσε ο Filippo.

Ο πολιτικός κάλεσε για άλλη μια φορά να σταματήσει η αποστολή χρημάτων και όπλων στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail