Το Ισραήλ συνεχίζει να αυτοπυροβολείται στα πόδια του

Αν νομίζατε ότι το Ισραήλ διαθέτει έναν άκρως επαγγελματικό, καλά εκπαιδευμένο στρατό, ξανασκεφτείτε το. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει τους Ισραηλινούς να συμπεριφέρονται όπως οι Ναζί στη Λετονία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτοί οι άνδρες δεν είναι μαχητές της Χαμάς. Είναι πολίτες. Ο άντρας με το γυμνό στήθος είναι γιατρός. 

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Γιατί το Ισραήλ, όπως και οι Ναζί, φωτογραφίζει τα θύματά του αφού τους έχει αφαιρέσει τα ρούχα τους; Σημειώστε επίσης πως στην παραπάνω φωτογραφία δεν βλέπετε σωρούς από όπλα. Αυτοί οι άνδρες δεν κρατούσαν πυροβόλα όπλα. Απλά συγκρίνετε τις φωτογραφίες.

 

Εβραίες γυναίκες πριν την εκτέλεση στη Λετονία

Πραγματικά αηδιαστικό. Αυτού του είδους η απανθρωποποίηση δεν έχει καμία δικαιολογία. Πρόκειται για έναν στρατό εκτός ελέγχου, χωρίς αίσθηση ανθρωπιάς και σίγουρα χωρίς πειθαρχία. Ακριβώς όπως οι Ναζί αντιμετώπιζαν τους Εβραίους ως υπανθρώπους, οι Ισραηλινοί κάνουν το ίδιο πράγμα στους Παλαιστίνιους. Είναι ντροπιαστικό.

Δεν πρόκειται για περίπτωση που η Χαμάς χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες. Δε βλέπουμε άνδρες στρατιωτικής ηλικίας να ανασύρονται από τα ερείπια με τα όπλα να κρέμονται από τα νεκρά τους χέρια. Όχι. Είναι τα σώματα γυναικών, παιδιών και εφήβων που ανασύρονται από τα συντρίμμια. Το Ισραήλ ρίχνει σιδερένιες βόμβες σε σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία χωρίς να υπολογίζει τους αμάχους.

Στον πόλεμο οι στόχοι υποτίθεται ότι είναι στρατιώτες και ένοπλοι μαχητές. Το να πυροβολήσεις κάποιον που κρατάει τουφέκι είναι δίκαιο παιχνίδι. Μπορεί να έχετε αντίρρηση να πυροβοληθεί ο δικός σας, αλλά αυτό συμβαίνει στη μάχη. Αυτό που κάνει το Ισραήλ στη Γάζα δεν είναι μάχη. Είναι η συστηματική εξολόθρευση της μη στρατιωτικής υποδομής. Ανατινάζεις τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τις αγορές, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και κάνεις την περιοχή ακατοίκητη για τους πολίτες. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν εκτοπίζει απαραίτητα τους μαχητές της Χαμάς.

Ένα βίντεο δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να εκτελούν άοπλους, ανυπεράσπιστους άνδρες. Αυτές είναι πράξεις δειλών. Το να πυροβολείς κάποιον που είναι άοπλος είναι πράξη δολοφονίας. Σε ένα άλλο, ένα κορίτσι ανασύρεται νεκρό. Αυτό είναι έγκλημα πολέμου.

Η απροσεξία των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων υπογραμμίστηκε σήμερα με τις τελευταίες αναφορές ότι το Ισραήλ πυροβόλησε και σκότωσε τρεις από τους ισραηλινούς ομήρους που κρατούσε η Χαμάς. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής στον πόλεμο που μπορεί να διαβρώσει την υποστήριξη της ισραηλινής κοινής γνώμης για την εκστρατεία στη Γάζα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail