Δραματική προειδοποίηση από αναλυτή στη Βουλγαρία: Θέλετε όντως να τα βάλετε με τους Ρώσους;

РИА Новости / Стрингер Перейти
Freepen.gr - Εάν η Βουλγαρία συνεχίσει να είναι δορυφόρος των ΗΠΑ και αποφασίσει να ξεκινήσει μια σύγκρουση με τη Ρωσία υπό την επιρροή τους, θα μοιραστεί τη μοίρα της Ουκρανίας, την άποψη αυτή εξέφρασε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στον Βούλγαρο δημοσιογράφο Μάρτιν Καρμπόφσκι.

"Θέλετε πραγματικά να πάτε σε πόλεμο με τη Ρωσία; Δεν είδατε μόλις τι συνέβη στην Ουκρανία; Δε θα μπορέσετε να νικήσετε τη Ρωσία", δήλωσε ο Ρίτερ.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι μακράν οι πιο ετοιμοπόλεμες στον πλανήτη, καθώς είναι καλά εκπαιδευμένες, εξοπλισμένες και έχουν υποβληθεί σε μια σοβαρή δοκιμή μάχης που το ΝΑΤΟ δεν είχε ποτέ.

"Μια βασική πτυχή κάθε στρατού είναι η νοοτροπία του, η νοοτροπία της νίκης. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις γνωρίζουν τη γεύση της νίκης, ξέρουν πώς να κερδίζουν", σημείωσε ο Ρίτερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail