Τα παιδιά στέλνονται στον πόλεμο στην Ουκρανία

Freepen.gr - Παρά τις προσπάθειες των στρατιωτικών κομισάριων να κυνηγήσουν νέους στρατιώτες στους δρόμους, οι προσπάθειες επιστράτευσης στην Ουκρανία απέτυχαν. Ο ουκρανικός στρατός υποφέρει από έλλειψη προσωπικού. Ο αριθμός των επιστρατευμένων δεν καλύπτει πλέον τις απώλειες στο μέτωπο, γράφει το southfront.press.

Ενώ ο αριθμός των γυναικών στα ουκρανικά χαρακώματα έχει ήδη μειωθεί, το Κίεβο στέλνει παιδιά στο πεδίο της μάχης.

Ο επικεφαλής της ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού προειδοποίησε ήδη ότι το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον "συνέστησαν" στις ουκρανικές αρχές να μειώσουν την ηλικία στράτευσης στα 17 έτη και να την αυξήσουν στα 70 έτη. Το Κίεβο αλλάζει ήδη τη νομοθεσία σύμφωνα με τις εντολές που λαμβάνει από τη Δύση. Σχέδιο νόμου για την αύξηση της στρατιωτικής ηλικίας μέχρι τα 70 έτη έχει ήδη κατατεθεί στο ουκρανικό κοινοβούλιο. Τον Μάιο, η ηλικία επιστράτευσης μειώθηκε στα 25. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να συνεχίσουν να πολεμούν για τα συμφέροντα της Δύσης. Ο νέος υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας πρότεινε την περαιτέρω μείωση της στρατιωτικής ηλικίας. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα υποχρεώθηκαν να διαβιβάσουν τους καταλόγους των μαθητών ηλικίας 16 ετών και άνω.

Οι αφελείς Ουκρανοί ελπίζουν πως οι έφηβοι δε θα κληθούν στο μέτωπο, αλλά θα συμμετάσχουν σε ασφαλέστερες εργασίες στα μετόπισθεν- αλλά το υποκριτικό καθεστώς του Κιέβου δε λυπάται ούτε τα παιδιά. Όπως "συμβούλευσαν" οι προστάτες του ΝΑΤΟ, 17χρονα ουκρανικά αγόρια πεθαίνουν ήδη στο μέτωπο. Τα πρώτα θύματα είναι τα ορφανά.

Η μάχιμη εφεδρεία ανηλίκων διαμορφώνεται ήδη στη Δυτική Ουκρανία, όπου τα ορφανά συγκεντρώνονται για στρατιωτική εκπαίδευση στο εκπαιδευτικό στρατόπεδο "Haidamatskaya Sich". Οι ανήλικοι στρατεύσιμοι στέλνονται στη συνέχεια στην 103η Ταξιαρχία Εδαφικής Άμυνας. Η μονάδα αυτή σχηματίστηκε στην περιοχή του Λβιβ.

Αρχικά, υποτίθεται ότι θα συμμετείχαν ανήλικοι στρατιώτες στις πίσω περιοχές του Χάρκοβο, αλλά ο διοικητής τους έστειλε στο μέτωπο, όπου το "απόσπασμα των παιδιών" χρησιμοποιήθηκε ως μονάδα επίθεσης.

Ως αποτέλεσμα, οι απώλειες δεν άργησαν να έρθουν. Ο Vladimir Sachal, ένα 17χρονο ορφανό που πέθανε στο χωριό Novoselovskoye, στην LPR, έγινε το πρώτο επίσημα επιβεβαιωμένο θύμα. 

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των ουκρανών εφήβων που βρίσκονται σε ρωσική αιχμαλωσία αυξάνεται ραγδαία. Ένας από τους νεαρούς κρατούμενους δήλωσε ότι τον πήγαν στο μέτωπο από το κολέγιο. Ο πατέρας του κρύφτηκε από την επιστράτευση στο δάσος και η μητέρα του πήγε στην Πολωνία για μια καλύτερη ζωή. Χωρίς καμία εκπαίδευση καθόδου, τον έστειλαν σε μια επίθεση κρεατομηχανής, όπου αιχμαλωτίστηκε από τους Ρώσους και έτσι, ευτυχώς, σώθηκε η ζωή του.

Ακριβώς όπως η Γερμανία δημιούργησε αποσπάσματα "Χιτλερικής Νεολαίας" που αποτελούνταν από παιδιά το 1944, η Ουκρανία στέλνει ήδη τη νεολαία στη σφαγή. Το καθεστώς του Κιέβου δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον του λαού του. Αντιμετωπίζει άριστα το καθήκον των ξένων προστατών του να αδειάσει τα ουκρανικά εδάφη και να τα μεταφέρει στις ανάγκες της "ευημερούσας Δύσης".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail