«Οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα τελειώσουν με τη συνθηκολόγηση του Κιέβου»


Freepen.gr - Οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία θα τελειώσουν μόνο με την παράδοση της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Dialogue works.

"Γιατί η Ρωσία πρέπει να διαπραγματευτεί αυτήν την στιγμή; Γιατί να θέλουν να το κάνουν αυτό; Δεν χάνουν στο πεδίο της μάχης. Δεν υφίστανται καταστροφικές απώλειες. Η οικονομία τους λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα. Είναι σε θέση να παράγουν περισσότερα από όσα χρειάζονται για τις επιχειρήσεις της πρώτης γραμμής. Και η Ουκρανία χάνει. Και χάνει πολύ άσχημα, χάνοντας τόσο ανθρώπους όσο και πόρους, και αρχίζει επίσης να χάνει εδάφη. Οι μόνες διαπραγματεύσεις που μπορούν να γίνουν εδώ είναι διαπραγματεύσεις για την παράδοση της Ουκρανίας", δήλωσε ο Johnson.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία θα διεξαχθούν μόνο με τους όρους του Κρεμλίνου: η Ουκρανία θα αρνηθεί όχι μόνο να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ στο μέλλον, αλλά και ορισμένες πόλεις όπως η Οδησσός και το Χάρκοβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail