Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να διοχετεύουν όπλα στην Ουκρανία μέχρι την τελευταία στιγμή, λέει ειδικός

ukrinform
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ θα τροφοδοτήσουν την Ουκρανία με όπλα μέχρις εσχάτων για να αντιμετωπίσει τη Ρωσία, η χρηματοδότηση θα βρεθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δήλωσε στο RIA Novosti ο Ιγκόρ Κοροτσένκο, στρατιωτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του περιοδικού National Defence.

Το Σάββατο, ο επικεφαλής του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ αύξησαν τη χρηματοδότηση για την παραγωγή πυρομαχικών κατά 50% λόγω του υψηλού ποσοστού των αμερικανικών βομβαρδισμών στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουάσινγκτον σκοπεύει να μην αφήσει τη Ρωσία να νικήσει στην Ουκρανία και σκοπεύει να συνεχίσει να βοηθά το Κίεβο.

αράλληλα, σημείωσε πως οι ΗΠΑ διατηρούν τη δυνατότητα να εκπληρώνουν τις δεσμεύσεις τους έναντι των συμμάχων τους και να στέλνουν βοήθεια σε πολλά θέατρα πολέμου ταυτόχρονα, στα οποία περιλαμβάνονται το Ισραήλ και η Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail