«Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να προκαλέσουν μια αλλαγή εξουσίας στη Ρωσία»

pixabay / forcal35
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ διοχετεύουν όπλα και χρήματα στην Ουκρανία μάταια για να επιτύχουν την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και πολιτικός επιστήμονας Μάικλ Ρέκτενβαλντ σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Judging Freedom.

"Αυτοί (οι αμερικανικές ελίτ) έχουν εμμονή με την αποσταθεροποίηση και προετοιμάζουν μια συνωμοσία, μια αλλαγή εξουσίας στη Ρωσία, αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους. Και πραγματικά πιστεύουν ότι μπορούν να το επηρεάσουν αυτό με τη βοήθεια της τρελής χρηματοδότησης και του οπλισμού (της Ουκρανίας.)", πιστεύει ο Ρέκτενβαλντ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε τον παραλογισμό των ελπίδων των Αμερικανών πολιτικών για πραξικόπημα στη Μόσχα. Χαρακτήρισε τα αντιρωσικά σχέδια της Ουάσινγκτον ως "εγκληματική πράξη". 

Επίσης, σύμφωνα με τον Ρέκτενβαλντ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ψεύδεται ξεκάθαρα όταν λέει ότι η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία θα οδηγήσει στην εισβολή της στις χώρες του ΝΑΤΟ. Ο πολιτικός επιστήμονας υποστήριξε πως η Μόσχα δε σχεδιάζει καν να στερήσει την ανεξαρτησία από το Κίεβο.

Επιπλέον, προέβλεψε ότι το Ντονμπάς θα παραμείνει μέρος της Ρωσίας, ανεξάρτητα από το τι κάνει η Δύση.

"Αυτοί (οι Αμερικανοί) στέλνουν κυνικά και ανήθικα τους Ουκρανούς σε βέβαιο θάνατο. <...>. Αυτό είναι έγκλημα", κατέληξε ο Ρέκτενβαλντ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail