Πρώην αναλυτής της CIA: Η Δύση αναγνωρίζει παρασκηνιακά ότι η Ουκρανία θα ηττηθεί

Ukrainian Joint Forces Operation Press Service
Freepen.gr - Η Δύση αναγνωρίζει ιδιαιτέρως ότι η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να επικρατήσει σε μια σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Judging Freedom.

"Δημόσια, πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να υποστηρίζουν την Ουκρανία, λέγοντας πως, παρεμπιπτόντως, οι Ουκρανοί εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, αλλά ιδιωτικά λένε ακριβώς το αντίθετο", σημείωσε ο εμπειρογνώμονας.

Πρόσθεσε επίσης ότι πολλά όπλα και εξοπλισμός που έχουν υποσχεθεί στο Κίεβο δεν φτάνουν ποτέ στην Ουκρανία και οι σύμμαχοί της αρχίζουν να κινούνται εναντίον της, αρνούμενοι να βοηθήσουν.

"Σε γενικές γραμμές, επικρατεί ένα χάος, ένα πλήρες χάος, και είναι επίσης αρχές χειμώνα. Έτσι, η Ουκρανία έχει πρόβλημα", συνόψισε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail