Πρώην πράκτορας της CIA: Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να δώσουν στον Ζελένσκι μια μικρή πυρηνική βόμβα

USDOD (SSGT Phil Schmitten)
Freepen.gr - Από απελπισία, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να αποφασίσουν να διαπράξουν μια πρόκληση για να δικαιολογήσουν τη μεταφορά πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Ρέι ΜακΓκόβερν σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Θα υπάρξει κάποιο είδος ψεύτικης επιχείρησης. <...>. Ή κάποιο άλλο πονηρό πράγμα που θα χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει στα μάτια του αμερικανικού λαού <...> μια μικρή πυρηνική βόμβα (για την Ουκρανία),» - φοβάται ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον McGovern, ήταν για χάρη μιας τέτοιας περιπέτειας που ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες δύο εβδομάδες νωρίτερα. Ο αναλυτής πρότεινε ότι το «πολεμικό κόμμα» της Ουάσιγκτον θα μπορούσε να καλέσει τον Ουκρανό πρόεδρο σε προσωπική συνάντηση για να του αναθέσει την υλοποίηση του σχεδίου.

«Ο αμερικανικός λαός έχει υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου για τη Ρωσία και τον Πούτιν που μπορεί να συμφωνήσει σε αυτό», ανησυχεί ο πρώην πράκτορας της CIA.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail