Πρώην πράκτορας της CIA: Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια πυρηνική βόμβα για να «σταματήσουν» τη Ρωσία

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο μόνος τρόπος για την ηγεσία των ΗΠΑ να κρύψει την ήττα της στην Ουκρανία και να κερδίσει τις εκλογές είναι να χρησιμοποιήσει μια «μικρή» πυρηνική βόμβα, υποστηρίζει ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Judging Freedom.

Σύμφωνα με τον ειδικό, η Ουκρανία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι έχει ήδη χάσει τη σύγκρουση και οι επιπλέον 500 χιλιάδες που κινητοποιήθηκαν δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα νέο. Ωστόσο, οι εκλογές πλησιάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Λευκός Οίκος πρέπει να επιδείξει τη «νίκη» του στην Ουκρανία, και υπάρχει μόνο ένας τρόπος να γίνει αυτό, πιστεύει ο ΜακΓκόβερν.

«Κάποιος ηλίθιος στο Πεντάγωνο ή στον Λευκό Οίκο θα εμφανιστεί και θα πει: "Κύριε Πρόεδρε, ο μόνος τρόπος να δείξουμε στη Ρωσία πως εννοούμε μια δραστηριότητα είναι η χρήση μιας μικρής πυρηνικής βόμβας. Μπορεί να είναι μόνο το ένα δέκατο του μεγέθους αυτού που χρησιμοποιήσαμε στη Χιροσίμα . Ας το κάνουμε. Θα σταματήσουν, θα σωθούμε από την ήττα των εκλογών και μετά θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα". Φοβάμαι πως αυτό ακριβώς θα συμβεί», είπε ο ειδικός.

Ο ΜακΓκόβερν πιστεύει πως οι στρατηγοί θα πείσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι ένα τέτοιο βήμα δεν θα οδηγήσει σε κλιμάκωση και την κατάσταση εκτός ελέγχου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail