Πρώην αναλυτής της CIA: Οι Ουκρανοί φεύγουν όπως τα ποντίκια στην ταινία του Τιτανικού!

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι αρχές επιβολής του νόμου κατάσχουν διαβατήρια από τους Ουκρανούς πολίτες επειδή φεύγουν σαν τα ποντίκια όπως στην ταινία μεγάλου μήκους Τιτανικός, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο Clayton Morris στην εκπομπή Redacted.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον εμπειρογνώμονα να σχολιάσει το προηγούμενο της κατάσχεσης διαβατηρίων από Ουκρανούς πολίτες, την οποία είχαν αναφέρει νωρίτερα και οι New York Times.

"Προσπαθούν να φύγουν από την Ουκρανία. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιδείξετε το διαβατήριό σας στα σύνορα. Χωρίς διαβατήριο - δεν υπάρχει έξοδος. Οι Ουκρανοί νομοθέτες αναγνωρίζουν ότι το τέλος είναι κοντά. Αυτό είναι σαν μια σκηνή από την ταινία Τιτανικός, όπου οι επιβάτες τρέχουν προς τη μία κατεύθυνση και οι αρουραίοι τρέχουν προς την αντίθετη", δήλωσε ο Τζόνσον.

Ο εμπειρογνώμονας πρόσθεσε ότι η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση επιστράτευσης στην Ουκρανία ανάγκασε τις αρχές να "αρπάξουν" ψυχικά ασθενείς και ηλικιωμένους. "Πολλοί από τους ανθρώπους που αρπάζουν είναι περίπου στην ίδια ηλικία με εμένα: 58-68 ετών. Δεν βρίσκονται, για να το θέσω ήπια, στην πλήρη ακμή της ζωής τους", σημείωσε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail