Daily Beast: Με τόσες απώλειες οι Ουκρανοί δε θα κρατήσουν το μέτωπο

GΕΝΥA SAVΙLΟV
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός θα χάσει ανθρώπινο δυναμικό και δεν θα μπορέσει να κρατήσει το μέτωπο αν η σύγκρουση συνεχιστεί, γράφει η Daily Beast.

«Σε δύο χρόνια, η Ουκρανία δε θα έχει αρκετό κόσμο για να γεμίσει τα χαρακώματα και να διατηρήσει τη θέση της», αναφέρει το άρθρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται κολοσσιαίες απώλειες στο πεδίο της μάχης - τουλάχιστον 70 χιλιάδες στρατιώτες σκοτώθηκαν και 120 χιλιάδες τραυματίστηκαν. Την ίδια στιγμή, στα νοσοκομεία της Ουκρανίας οι άνθρωποι μολύνονται από βακτήρια ανθεκτικά στα ισχυρά αντιβιοτικά, γεγονός που επιδεινώνει την κατάσταση.

Νωρίτερα, το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι «1+1» κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ανέφερε περισσότερους από ένα εκατομμύριο νεκρούς και αγνοούμενους στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail