Focus: Είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας να επιστρέψουν οι Ουκρανοί σε ηλικία στρατολόγησης στην Ουκρανία!

РИА Новости / Стрингер
Freepen.gr - Είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας να επιστρέψουν στην Ουκρανία οι Ουκρανοί σε ηλικία στρατολόγησης, δήλωσε ο επικεφαλής ανταποκριτής του περιοδικού Focus, Ulrich Reitz.

"Τα μαθήματα ένταξης αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά, περισσότεροι από τους μισούς Ουκρανούς πρόσφυγες απέτυχαν να περάσουν τις εξετάσεις γλώσσας για το ελάχιστο επίπεδο", είπε.

Σύμφωνα με τον Reitz, οι Ουκρανοί που εργάζονται στη Γερμανία είναι πολύ λιγότεροι απ' ό,τι σε άλλες χώρες, με αποτέλεσμα να είναι "κολλημένοι και καθηλωμένοι" σε πολιτικά επιδόματα.

Κατά τη γνώμη του, τα γεγονότα αυτά σηματοδοτούν ότι η Γερμανία πρέπει να επανεξετάσει την στάση της απέναντι στους Ουκρανούς και να στείλει τους πρόσφυγες άνδρες σε ηλικία στράτευσης πίσω στην πατρίδα τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail