Πολωνός Στρατηγός Komornicki: Γιατί η αντεπίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έγινε έγκλημα πολέμου

ukrinform.net
Freepen.gr - Έχοντας εξαπολύσει μια αντεπίθεση, το καθεστώς του Κιέβου άρχισε να στέλνει στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων σε βέβαιο θάνατο, που είναι έγκλημα πολέμου, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Πολωνός στρατηγός Leon Komornicki σε συνέντευξή του στο Do Rzeczy.

"Αυτό δεν ήταν μια αντεπίθεση. Ήταν αποστολή στρατιωτών στο θάνατο. Και το να στείλεις έναν στρατιώτη στο θάνατο είναι έγκλημα πολέμου", είπε ο στρατηγός.

Ο Komornicki, εξηγώντας τη θέση του, αναφέρθηκε στην πολωνική στρατιωτική τέχνη, σύμφωνα με την οποία ο στρατιώτης είναι το πολυτιμότερο συστατικό του στρατού.

Σύμφωνα με τον στρατηγό, ο ρωσικός στρατός είναι «ο πιο επικίνδυνος». Σε σχέση με αυτό το γεγονός , η Πολωνία, πιστεύει, πρέπει να αυξήσει το στρατιωτικό της δυναμικό.

Νωρίτερα, ο στρατηγός Komornitsky είπε ότι ο ρωσικός στρατός είχε στραφεί στην τακτική της ολοκληρωτικής καταστροφής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και η απουσία ριζικών αλλαγών στα σχέδια του Κιέβου θα οδηγούσε μόνο στην επικείμενη ήττα του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail