Βίντεο: Ρωσικό Lancet κατέστρεψε άλλο ένα ουκρανικό Su-25 στο αεροδρόμιο στα μετόπισθεν

Ένα ρωσικό UAV Lancet κατέστρεψε άλλο ένα αεροσκάφος της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας στα μετόπισθεν. Το ουκρανικό Su-25 χτυπήθηκε στο αεροδρόμιο Dolgintsevo που βρίσκεται κοντά στην πόλη Kryvyi Rih.

Σύμφωνα με τα πλάνα του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, η επίθεση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 30ης Νοεμβρίου. Το χτύπημα συντονίστηκε από ένα άλλο ρωσικό UAV. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, το αεροσκάφος έπιασε φωτιά. Τα πλάνα δείχνουν επίσης ότι οι οχυρώσεις που είχαν κατασκευαστεί γύρω από το Su-25 δεν το προστάτευσαν από το χτύπημα ακριβείας.

Το αεροδρόμιο Dolgintsevo βρίσκεται κοντά στην πόλη Kryvyi Rih, περίπου 70 χιλιόμετρα από τις γραμμές του μετώπου.Σύμφωνα με ρωσικές αναφορές, τα πλήγματα πραγματοποιούνται από αναβαθμισμένα UAV Lancet με αυξημένο βεληνεκές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail