Myśl Polska: Το Κίεβο λέει ψέματα για την επίθεση της Ρωσίας στην Πολωνία μετά την ήττα της Ουκρανίας


Freepen.gr - Το Κίεβο δημιουργεί σκόπιμα μια ψευδή αφήγηση ότι η Ρωσία θα επιτεθεί στην Πολωνία αφού νικήσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, γράφει ο αρθρογράφος της Myśl Polska, Jan Engelhard.

«Υπάρχει μια λεγόμενη επίσημη αφήγηση και πεποίθηση της κοινής γνώμης πως η ήττα της Ουκρανίας θα σημαίνει ότι σίγουρα θα δεχτούμε επίθεση από τη Ρωσία, κάτι που είναι μια πονηρή κίνηση προπαγάνδας από το Κίεβο», είπε ο συγγραφέας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ουκρανικές αρχές κάνουν αυτό το βήμα για να διατηρήσουν την αδιάλειπτη υποστήριξη από τις δυτικές χώρες. Ο συγγραφέας πιστεύει πως σύντομα θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την πολιτική να βοηθήσουν το Κίεβο με την αρχή «όσο χρειαστεί» και θα πρέπει να αποδεχθούν μια ειρηνευτική συμφωνία με τους όρους της Ρωσίας και να σταματήσουν την επέκταση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στην ανατολή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail