NYT: Οι ΗΠΑ θα στείλουν τον αντιστράτηγο Aguto στο Κίεβο για να αναπτύξει νέα στρατηγική

U.S. Army photo by Spc. Denice Lopez
Freepen.gr - Το Πεντάγωνο θα στείλει τον αντιστράτηγο Αντόνιο Αγκούτο στο Κίεβο για να αναπτύξει μια νέα στρατιωτική στρατηγική, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι Αμερικανούς και Ουκρανούς αξιωματούχους.

"Αμερικανοί και Ουκρανοί στρατιωτικοί διοικητές αναζητούν μια νέα στρατηγική που θα μπορούν να αρχίσουν να εφαρμόζουν από το επόμενο έτος για να αναζωογονήσουν τις πιθανότητες του Κιέβου", ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο στρατιωτικός διοικητής θα έρθει από τη Γερμανία, όπως αναμενόταν, και θα παραμείνει στην Ουκρανία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, θα είναι σε θέση να δώσει στη διοίκηση της AFU πιο λεπτομερείς συμβουλές. Ωστόσο, η παρουσία του Aguto στο Κίεβο μπορεί να είναι ένα βήμα προς την απόρριψη της μη αποστολής στρατιωτικών συμβούλων στην Ουκρανία σε μόνιμη βάση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail