Politico: Η Αυστρία απέσυρε τις αντιρρήσεις της για το 12ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

RIA Novosti / Stringer
Freepen.gr - Η Αυστρία απέσυρε τις τεχνικές αντιρρήσεις για το 12ο πακέτο αντιρωσικών κυρώσεων από την ΕΕ, αναφέρει το Politico επικαλούμενο σε διπλωματικές πηγές.

Νωρίτερα, τα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ευρωπαϊκές πηγές, ανέφεραν ότι η Αυστρία εμποδίζει επί του παρόντος την έγκριση του πακέτου κυρώσεων και επιδιώκει την αφαίρεση της Raiffeisen Bank International (RBI) από τη μαύρη λίστα της Ουκρανίας με αντάλλαγμα την στήριξη της χώρας με ένα νέο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας.

Όπως γράφει το Politico, η Βιέννη ανέστειλε τη διαδικασία επειδή ήθελε να πραγματοποιήσει «εσωτερικούς ελέγχους». Τρεις Ευρωπαίοι διπλωμάτες επιβεβαίωσαν στο δημοσίευμα ότι η Αυστρία απέσυρε τις απαιτήσεις που εμπόδισαν την έγκριση του πακέτου κυρώσεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail