Ο Shoigu λέει ότι ο ρωσικός στρατός είναι ο πιο ικανός για μάχη στον κόσμο

Artyom Geodakyan/TASS
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός είναι ο πιο ικανός για μάχη στον κόσμο, ενώ το ρωσικό στρατιωτικό υλικό επέδειξε υπεροχή έναντι των δυτικών όπλων στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου σε διευρυμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του υπουργείου Άμυνας την Τρίτη.

Ο ίδιος συνόψισε τα αποτελέσματα της επιχείρησης στην Ουκρανία, γνωστοποίησε τις απώλειες του Κιέβου που ξεπέρασαν τους 383.000 νεκρούς και τραυματίες, έθεσε τις προτεραιότητες του υπουργείου για το 2024 και τόνισε ότι η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί "μέχρι να επιτευχθούν πλήρως οι στόχοι".

"Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μπορούν να αντιδράσουν επαρκώς και έγκαιρα στις ενέργειες οποιουδήποτε σύγχρονου αντιπάλου. Πάνω από 650.000 στρατιωτικοί απέκτησαν εμπειρία μάχης. Όσον αφορά σήμερα, ο ρωσικός στρατός είναι ο πιο εκπαιδευμένος και ικανός για μάχη στον κόσμο με προηγμένο οπλισμό που δοκιμάστηκε σε συνθήκες μάχης".

"Το σύγχρονο ρωσικό υλικό δοκιμάστηκε αυστηρά σε συνθήκες ειδικής επιχείρησης και επέδειξε υπεροχή έναντι παρόμοιων όπλων των χωρών του ΝΑΤΟ".

"Παρά τις κυρώσεις, παράγουμε περισσότερα όπλα υψηλής τεχνολογίας από τις χώρες του ΝΑΤΟ", δήλωσε ο Shoigu.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail