Κατρακύλα δίχως φρένα - Spiegel: Ο Σολτς διολισθαίνει στη 14η θέση στην πολιτική αποδοχή της Γερμανίας

Foto: Bundesregierung/Thomas Trutschel
Freepen.gr - Το Δεκέμβριο, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς διολίσθησε περισσότερο στην αξιολόγηση της αποδοχής των Γερμανών πολιτικών από το περιοδικό Der Spiegel.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση που συνέταξε για το περιοδικό η Verian, ο καγκελάριος έχασε 14 ποσοστιαίες μονάδες και υποχώρησε στο δεύτερο μισό του καταλόγου (14η θέση) των 20 πολιτικών.

Επιπλέον, μεταξύ των εκπροσώπων του κυβερνητικού συνασπισμού, το επίπεδο αποδοχής της υπουργού Εξωτερικών Ανναλένα Μπέρμποκ και της υπουργού Εσωτερικών, συναδέλφου του Σολτς, Νάνσι Φέδερ (μείον τέσσερα τοις εκατό η καθεμία) μειώθηκε.

Παράλληλα, η βαθμολογία του υπουργού Άμυνας Μπόρις Πιστόριους δεν άλλαξε: διατήρησε τη δεύτερη θέση μετά τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail