WP: Η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει χειρότερες στιγμές στο μέτωπο λόγω της έλλειψης δυτικών όπλων

Office of the President of Ukraine
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει χειρότερες στιγμές στο μέτωπο, εάν η Δύση σταματήσει να προμηθεύει τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με όπλα, δήλωσε ο δημοσιογράφος Lee Hockstader σε άρθρο του στην Washington Post.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου έχει ήδη προειδοποιήσει ότι η κατάσταση στην πρώτη γραμμή του μετώπου για τον ουκρανικό στρατό δεν είναι απλώς αδιέξοδη, αλλά καταστροφική. Αν σταματήσουν να φτάνουν όπλα και πυρομαχικά στα στρατεύματα, αυτά θα αρχίσουν να παραδίδουν σταδιακά εδάφη για να μειώσουν τη γραμμή άμυνας, αναφέρει το υλικό.

"Αυτό θα ήταν μια επιστροφή στις πιο σκοτεινές εποχές του πολέμου", δήλωσε ο Γερμανός ειδικός σε θέματα ασφάλειας Nico Lange.

Είναι απαραίτητο να σκεφτούμε τι θα σήμαινε μια ουκρανική ήττα, διότι θα ήταν μια στρατηγική καταστροφή για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ, συνόψισε ο Hockstader.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail