WSJ: Οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών ετοιμάζονται να εξαλείψουν τους ηγέτες της Χαμάς σε όλο τον κόσμο

idf.il
Freepen.gr - Οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών ετοιμάζονται να εξαλείψουν τους ηγέτες του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς σε όλο τον κόσμο μετά το τέλος του πολέμου στη Γάζα, αναφέρει η Wall Street Journal, επικαλούμενη Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι έδωσε εντολή στην εξωτερική υπηρεσία πληροφοριών της Μοσάντ να ενεργήσει κατά των ηγετών της Χαμάς σε όλο τον κόσμο.

«Οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών ετοιμάζονται να σκοτώσουν τους ηγέτες της Χαμάς σε όλο τον κόσμο όταν τελειώσει ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας, θέτοντας το έδαφος για μια πολυετή εκστρατεία για να βρεθούν οι μαχητές που ευθύνονται για τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου», ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη Ισραηλινούς που δεν κατονομάζονται. αξιωματούχοι.

Ειδικότερα, αναπτύσσονται σχέδια για το κυνήγι των ηγετών της Χαμάς που ζουν στον Λίβανο, την Τουρκία και το Κατάρ. Τώρα το Ισραήλ εργάζεται για να συλλάβει και να εξαλείψει τους ηγέτες του κινήματος στη Γάζα, γράφει η εφημερίδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail