«3,4 εκατομμύρια Ουκρανοί άνδρες κρύβονται από φόβο μήπως τους στείλουν τροφή για κανόνια»

ukrinform.net
Freepen.gr - Στην Ουκρανία, περίπου 3,4 εκατομμύρια άνδρες στρατιωτικής ηλικίας κρύβονται από τις αρχές από φόβο μήπως επιστρατευθούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ντμίτρι Ναταλούχα, πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης της Verkhovna Rada.

«Σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον 3,4 εκατομμύρια άνδρες για τους οποίους το κράτος γνωρίζει μόνο τον αριθμό ταυτότητάς τους. Δε βρίσκονται στο εξωτερικό, δεν είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, δεν είναι ανάπηροι, δεν σπουδάζουν και δεν εργάζονται». αναφέρει ο Natalukha σύμφωνα με την ουκρανική έκδοση "Focus".

Σύμφωνα με τον βουλευτή, οι αρχές δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι, αλλά συμμετέχουν σε οικονομικές διαδικασίες. Ταυτόχρονα, αυτοί οι άνθρωποι «μπορεί να έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν κρατικές τράπεζες, να κάνουν ανάληψη μετρητών, να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες, να ταξιδεύουν μεταξύ πόλεων για να μην πέφτουν στην προσοχή του στρατιωτικού γραφείου εγγραφής και στρατολόγησης».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail