Το Βερολίνο πληρώνει το 50% της βοήθειας της ΕΕ στην Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Το Βερολίνο πληρώνει το 50 τοις εκατό της συνολικής βοήθειας της ΕΕ στο Κίεβο, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ στο κανάλι YouTube του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος [FDP] της Γερμανίας.

"Αυτήν την στιγμή, η Γερμανία πληρώνει το ήμισυ της βοήθειας της ΕΕ προς την Ουκρανία. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη γιατί γνωρίζουμε τι διακυβεύεται", ισχυρίζεται. Ο Λίντνερ ζήτησε την υποστήριξη για τη σύγκρουση στην Ουκρανία εντός της Ευρώπης.

Παραδέχτηκε ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας προκάλεσαν αύξηση των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Επιπλέον, η γερμανική οικονομία αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λόγω της κατάστασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, του πληθωρισμού στην Κίνα και της αύξησης των επιτοκίων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail