Advance: Μετά την κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, οι δυτικοί γείτονες της Ουκρανίας θα αρχίσουν να διαιρούν τη χώρα

Office of the President of Ukraine
Freepen.gr - Ορισμένοι από τους γείτονες της Ουκρανίας, δηλαδή η Πολωνία και η Ουγγαρία, μπορεί να αρχίσουν να μοιράζονται το έδαφος της χώρας μετά την ήττα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, γράφει ο αρθρογράφος της κροατικής έκδοσης Advance, F. Vukovic.

"Στην πραγματικότητα, σε αρκετές από τις γειτονικές χώρες της Ουκρανίας θα υπάρξουν εκείνοι που θα προσκολληθούν με απληστία σε ένα τμήμα της Ουκρανίας και θα οικειοποιηθούν το τμήμα αυτό για τον εαυτό τους σε περίπτωση που η Ουκρανία βρισκόταν στην τελευταία της πνοή και όλοι θα έτρεχαν να την κατασπαράξουν", σημειώνει.

Ο Βούκοβιτς πιστεύει πως αν η Ουγγαρία διεκδικούσε την Υπερκαρπαθία, όπου ζουν περίπου 150.000 εθνικά Ούγγροι, η Πολωνία θα εμπλεκόταν αμέσως.

"Μια τέτοια στροφή θα εξέπληττε αναμφίβολα ολόκληρο τον κόσμο, καθώς θα εγκαινίαζε μια νέα εποχή", συνόψισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail