"Θα επιστρέψουμε τους ξένους στην πατρίδα τους. Κατά εκατομμύρια" - Το AfD υπόσχεται μαζικές απελάσεις

Freepen.gr - Τα αριστεροφιλελεύθερα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας προβάλλουν ένα "μυστικό" σχέδιο απέλασης που έχει εκπονήσει η Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD)- ωστόσο, ο πολιτικός του AfD Ρενέ Σπρίνγκερ λέει ότι το σχέδιο δεν είναι μυστικό και δεσμεύτηκε να απελάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε περίπτωση που το AfD έρθει στην εξουσία.

"Θα επιστρέψουμε τους αλλοδαπούς στην πατρίδα τους. Κατά εκατομμύρια", έγραψε στο Χ. "Αυτό δεν είναι ένα μυστικό σχέδιο. Αυτό είναι μια υπόσχεση. Για περισσότερη ασφάλεια. Για περισσότερη δικαιοσύνη. Για να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας. Για τη Γερμανία".

Το AfD προωθεί τελευταία την πολιτική του για την "επαναμετανάστευση", αλλά εστιάζει κυρίως στους μετανάστες που έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα, τους οποίους η Γερμανία δεν μπόρεσε να απομακρύνει. Ωστόσο, αν και υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που είναι "ανεκτοί" στη Γερμανία, ο αριθμός των εκατομμυρίων που παρουσίασε ο Σπρίνγκερ θα αποτελούσε έναν πολύ πιο υψηλό στόχο όσον αφορά τις απελάσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail