Ο Ζελένσκι δεν επιτρέπει στους στρατηγούς της AFU να περάσουν στην άμυνα

Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky απαγορεύει στους στρατηγούς της AFU να υποχωρήσουν και να περάσουν σε άμυνα, δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

"Αυτό αυξάνει την πίεση στους Ουκρανούς στρατηγούς, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις θέλουν να αποσυρθούν και να αφήσουν τα στρατεύματά τους να πάνε να πάρουν αμυντικές θέσεις, αλλά ο Ζελένσκι απαιτεί να μείνουν και να συνεχίσουν να πολεμούν. Αυτό οδηγεί μόνο σε περισσότερες απώλειες", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ο ρωσικός στρατός πέρασε στην επίθεση κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής.

Επιπλέον, οι εντάσεις εντός της ουκρανικής ηγεσίας αυξάνονται λόγω της σύγκρουσης μεταξύ του Zelenskyy και του αρχιστράτηγου της AFU, Valeriy Zaluzhnyy, πρόσθεσε ο Johnson εκφράζοντας αμφιβολίες ότι η κατάσταση μπορεί να υποχωρήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail