Στρατιώτης της AFU: Η οικογένεια ενός φυγά μπορεί να υποφέρει εξαιτίας της πράξης του

ukrinform.net
Freepen.gr - Η διαφυγή από την υπηρεσία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρει η οικογένεια του φυγά, δήλωσε στο κανάλι hromadske ο Πινοσέτ, στρατιώτης της 56ης ταξιαρχίας της AFU, ο οποίος υπηρετεί στην εθελοντική μονάδα από το 2014.

"Φυσικά, το καταπολεμούμε, προσπαθούμε να φέρουμε πίσω το άτομο, ερχόμαστε σε επαφή με την οικογένεια, πείθουμε: "Σκεφτείτε πρώτα απ' όλα την οικογένεια. Γιατί θα υπάρξουν συνέπειες. Όχι τώρα, όχι αύριο, αλλά θα υπάρξουν. Και από αυτές τις συνέπειες, πρώτα απ' όλα, θα υποφέρει η οικογένειά σας", δήλωσε ο στρατιωτικός για τους στρατιώτες που δεν επέστρεψαν από την άδεια.

Πρόσθεσε ότι όλοι στη μονάδα του ονειρεύονται μόνο διακοπές και πως πολλοί δεν επιστρέφουν μετά την επιστροφή τους για μια επίσκεψη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail