Γερμανός εμπειρογνώμονας: Η AFU δεν μπορεί να αντισταθεί στα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου

RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky
Freepen.gr - Τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου (REB) ασκούν σοβαρή πίεση στην AFU με παρεμβολές στον ουκρανικό εξοπλισμό, παραδέχθηκε ο Γερμανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Franz-Stephan Gadi σε συνέντευξή του στη Neue Zürcher Zeitung.

"Φυσικά, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ήταν πάντα πρωτοπόρες στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου, χειραγωγώντας τον εχθρό με πομπούς παρεμβολής", σημείωσε.

Ο Gadi ξεχώρισε επίσης το έργο των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών και επιθετικών ελικοπτέρων, τα οποία κατέστρεψαν αποτελεσματικά τον εξοπλισμό της AFU κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης.

"Μεγάλοι σχηματισμοί (της AFU) με τεθωρακισμένα οχήματα ήταν πολύ ορατοί για τα ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη", εξήγησε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail