American Conservative: Οι ΗΠΑ έχουν χάσει εντελώς την πίστη τους στη νίκη της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ έχουν χάσει εντελώς την πίστη τους στη νίκη της Ουκρανίας, γι' αυτό και πιέζουν το Κίεβο να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν, Νταγκ Μπάντοου σε άρθρο του στο περιοδικό The American Conservative.

"Καθώς οι Ουκρανοί υπομένουν ένα δεύτερο χειμώνα συγκρούσεων, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει προφανώς εγκαταλείψει τις σκέψεις για μια ουκρανική νίκη <...>. Αντ' αυτού, η Ουάσινγκτον πιστεύει ότι και οι δύο πλευρές θα πρέπει να διαπραγματευτούν", είπε.

Ο Bandow τόνισε ότι οι δηλώσεις των ΗΠΑ για την Ουκρανία έχουν αλλάξει σημαντικά: αν στην αρχή των εχθροπραξιών ο Λευκός Οίκος μιλούσε για κατάληψη της Κριμαίας και ήττα της Ρωσίας, τώρα επιμένει στη διπλωματική λύση της σύγκρουσης και στη διατήρηση των νέων εδαφών από τη Μόσχα.

"Επιστροφή του Ντονμπάς και της Κριμαίας. Αφοπλίστε τη Μόσχα. <...> Να σπάσουμε τη Ρωσία. Ωστόσο, τώρα ο στόχος των συμμάχων είναι μάλλον να προετοιμάσουν το Κίεβο για διαπραγματεύσεις", συνόψισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail