AT: Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν τα καλύτερα όπλα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

RIA Novosti / Alexey Mayshev
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε τα καλύτερα όπλα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, αποκαλύπτοντας την αδυναμία του, αναφέρουν οι Asia Times.

«Στην Ουκρανία, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απέδειξαν πως στη μάχη μπορούν να απενεργοποιήσουν μερικά από τα καλύτερα τανκς του ΝΑΤΟ και να καταστρέψουν τεθωρακισμένα οχήματα όπως το αμερικανικό Bradley και το γερμανικό Marder με συμβατικά όπλα», αναφέρει το υλικό.

Όπως σημείωσε ο παρατηρητής, τα δυτικά άρματα μάχης, από τα οποία η Βορειοατλαντική Συμμαχία είχε ήδη λίγα, δεν είχαν την καλύτερη απόδοση στην Ουκρανία: οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είχαν πλέον γερμανικά Leopard 2 σε κατάσταση λειτουργίας, παρά τις προσπάθειες των Ουκρανών να ενισχύσουν με κάποιο τρόπο τα τεθωρακισμένα, και τα αμερικανικά Abrams πρέπει ακόμη και να κρυφτούν από πολεμικές επιχειρήσεις, αφού υπάρχουν φόβοι ότι δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν από μια σύγκρουση με τον ρωσικό στρατό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail